Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 19. září 2024 v 7:15
Čas čtení 0:53
Magdalena Trajerová

VIDEO: Obří tučňáčí mládě boří internet. Váží přes 20 kilo, na TikToku má miliony fanoušků

VIDEO: Obří tučňáčí mládě boří internet. Váží přes 20 kilo, na TikToku má miliony fanoušků
Zdroj: Wiki Commons/Christopher Michel/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Obří mládě tučňáka královského boří internet. V pouhých devíti měsících váží 21 kilogramů.

Pesto, tučňáčí mládě, si na Tiktoku získal miliony fanoušků. Pozornost lidí si získal převážně pro své neobvyklé rozměry. Ošetřovatelé z Mořského světa SEA LIFE Melbourne Aquarium sice nedokáží vysvětlit proč, ale Pesto během devíti měsíců dorostl do hmotnosti 21 kilogramů. Jeho rodiče mají pro porovnání každý asi 10 kilo. Informuje o tom server 9news.

Doporučeno
Vybíráme TOP 5 her ve slevě: do 250 korun koupíš jednu z nejlepších hororovek na trhu i steampunkovou střílečku Vybíráme TOP 5 her ve slevě: do 250 korun koupíš jednu z nejlepších hororovek na trhu i steampunkovou střílečku 18. září 2024 v 11:00

 

@sarawebbscience Pesto is just a baby! #penguin #sealife ♬ original sound - Social Elite Management

Pesto se narodil v lednu a vypadal jako normální zdravé tučňáče. Pak ale začal růst a jednoduše se nezastavil. V současnosti spořádá 25 ryb denně a hlavní chovatelka Michaela Smale potvrdila, že mořský svět musel zvýšit své výdaje za ryby, aby vyhověl Pestově obrovské chuti k jídlu.

Doporučeno
8 věcí, na které dát bacha při sekáčových nákupech. Jaké jsou ty nejlepší triky? 8 věcí, na které dát bacha při sekáčových nákupech. Jaké jsou ty nejlepší triky? 17. září 2024 v 7:00

Očekává se, že Pesto bude ještě několik týdnů přibírat na váze, pak by měl dospět, shodit své hnědé prachové peří a začít hubnout. Ošetřovatelé odhadují, že jeho váha v dospělosti spadne na přibližně 15 kilogramů. Jak ale Pesto v budoucnu opravdu bude vypadat, ukáže až čas.

Pesto je bezesporu největším tučňákem v melbournském vodním světě, všechny své druhy ve výběhu již přerostl. Ošetřovatelé nyní zkoumají světové tučňáčí rekordy, aby zjistili, zda se náhodou nestal i světovým rekordmanem.

Domů
Sdílet
Diskuse