Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2024 v 9:13
Čas čtení 0:45
Anna Vondráková

Přichází nová hra ve stylu The Sims a už boří internet. Korejské studio nadchlo hyperrealistickou grafikou

Přichází nová hra ve stylu The Sims a už boří internet. Korejské studio nadchlo hyperrealistickou grafikou
Zdroj: Krafton
ZAHRANIČÍ GAMING NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Korejské studio KRAFTON chystá očekávanou hru inZOI. Slibuje mnohem propracovanější grafiku i více herních možností, než jakými disponují současné hry na principu simulací.

Svět ve hře inZOI by měl být i mnohem otevřenější. Postavy budou moci řídit auta, chodit do obchodů a pravděpodobně i jezdit hromadnou dopravou. Rozsáhlý by měl být i editor postav, který nabídne například přesnou úpravu délky vlasů, nastavení vrásek od smíchu či ďolíčku na bradě.

„Každý život se stává příběhem. Vytvořte si ten svůj jedinečný tím, že budete ovládat a pozorovat životy svých ‚Zois‘,“ slibuje hra.

Protože už je hra přístupná, sbírá první reakce. „To, jakým způsobem inZOI funguje posílá veškerou existující konkurenci o několik let dozadu,“ pochvaluje si například recenze na webu Gamepress.

Z dostupných záběrů to vypadá, že inZOI například nabídne možnost chovat ve hře zvířata, a to automaticky v rámci základní hry. Oproti tomu asi nejoblíbenější simulátor života The Sims bývá kritizován za to, že si tam podobné zážitky můžeš dopřát jen díky vydávání dalších a dalších balíčků. 

Doporučeno
The Sims 5 nebude. Nahradí ho rozšíření pro stávající díl The Sims 5 nebude. Nahradí ho rozšíření pro stávající díl 19. září 2024 v 10:36
Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš nejlepší české hry? KVÍZ: Jak dobře znáš nejlepší české hry? 16. března 2023 v 8:30
Doporučeno
Miluješ hru The Sims? Teď se zjistilo, že pomáhá zlepšovat životy Miluješ hru The Sims? Teď se zjistilo, že pomáhá zlepšovat životy 19. srpna 2024 v 9:53

Hráči a hráčky si už mohli vyzkoušet editor postav, přesný termín vydání plné verze zatím nebyl stanoven, spekuluje se však o konci letošního roku. Hra bude nejprve dostupná počítačích, ale studio potvrdilo, že o něco později vyjde i na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Domů
Sdílet
Diskuse