Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 9. října 2024 v 16:42
Čas čtení 0:58
Magdalena Trajerová

Billie Eilish lituje své otevřenosti a svého coming outu. „Už o své sexualitě nehodlám mluvit,“ vzkazuje

Billie Eilish lituje své otevřenosti a svého coming outu. „Už o své sexualitě nehodlám mluvit,“ vzkazuje
Zdroj: Billie Eilish IG
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

„Přála bych si, aby nikdo nevěděl nic o mé sexualitě nebo o mém randění,“ otevřela se Billie Eilish ohledně svého coming outu. O svém osobním životě a o tom, s kým zrovna randí, už s veřejností mluvit nechce.

Billie Eilish se před šesti měsíci dostala na titulní stránky médií poté, co s redaktorem magazínu Variety sdílela svůj vztah k ženám. „Moc je miluji. Miluji je jako lidi. Přitahují mě jako lidi,“ pronesla tehdy.

Nyní v rozhovoru pro Vogue přiznala, že toho poněkud lituje. „Přála bych si, aby nikdo nevěděl nic o mé sexualitě nebo o mém randění. Nikdy, nikdy, nikdy,“ svěřila se. „A doufám, že o tom už nikdo nic vědět nebude. Už o své sexualitě nehodlám mluvit. A nikdy už nebudu říkat, s kým zrovna randím,“ slíbila zpěvačka.

Její tehdejší slova o náklonnosti k ženám ji tehdy také připravila o 100 tisíc sledujících.

Podrobnosti randící historie Billie se okamžitě dostávají na titulní stránky novin. Naposledy se jednalo o vztah s Jessem Rutherfordem z kapely The 1975. Média tenkrát poukazovala na jedenáctiletý věkový rozdíl mezi ní a jejím partnerem.

Billie Eilish.
Billie Eilish. Zdroj: Instagram / Billie Eilish

V rozhovoru dál Billie Eilish přiznává, že v minulosti byla až příliš upřímná a otevřená, což se jí mnohdy vymstilo. Například v září nafoukla média její výrok pro časopis Rolling Stone, kde sdílela zvláštní radosti masturbace a uznání pro ženské tělo.

Doporučeno
Nenápadné i silné. Popové i temné. Billie Eilish vydala svoje doposud nejlepší album Nenápadné i silné. Popové i temné. Billie Eilish vydala svoje doposud nejlepší album 17. května 2024 v 11:30

„Asi taky podceňuju, že věci, které řeknu, se rozletí do největších zpráv celého světa,“ postěžovala si. Poukázala na to, že mladí lidé chybují, ale zatímco ostatní mohou svůj přešlap prožít v soukromí, ona musí čelit množství kritických článků.

„Všichni jsme miminka. Všichni jsme malé děti, které vyrůstají a učí se samy od sebe,“ dodává s tím, že se z přílišné upřímnosti vůči médiím poučila.

Domů
Sdílet
Diskuse