Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 13. října 2024 v 16:08
Čas čtení 0:50
Anna Vondráková

Hogwarts Legacy se dočká nové verze. Do hry přibude 10 až 15 hodin nového obsahu

Hogwarts Legacy se dočká nové verze. Do hry přibude 10 až 15 hodin nového obsahu
Zdroj: Warner Bros. Games
TECH GAMING HARRY POTTER HOGWARTS LEGACY
Uložit Uložené

Dobrá zpráva pro fanoušky hry Hogwarts Legacy. Studio by mělo chystat nové rozšíření.

Hogwarts Legacy se stalo nejprodávanější videohrou roku 2023, titulu se prodalo více než 24 milionů kopií. Spousta lidí tak čekala, že Warner Bros. co nevidět oznámí pokračování, nebo alespoň rozšíření. To se ale zatím stále oficiálně nestalo. Vývojáři z Avalanche Software sice údajně pracují na sequelu, na ten si ale zřejmě fanoušci a fanynky ještě nějakou dobu počkají. Mezitím by však přece jen mohlo dojít i na nový obsah.

Podle informací serveru Insider Gaming se Hogwarts Legacy dočká nového rozšíření, které do hry přidá „10 až 15 hodin dalšího obsahu.“ Obsahovat by dle zprávy mělo „nový příběhový úkol, vedlejší úkoly, aktivity a outfity.“

Podrobnosti o tom, kdy novinka vyjde, a o její ceně zatím přesně známé nejsou. Některé zdroje ale naznačují, že by mohla být zveřejněna už v roce 2025, aby podpořila klesající příjmy společnosti Warner Bros po slabém výkonu hry Suicide Squad: Kill the Justice League. Prodávat by se dle spekulací měla za cenu mezi 20 a 30 dolary (zhruba 450 až 700 korun). 

Domů
Sdílet
Diskuse