Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. října 2024 v 12:32
Čas čtení 0:52
Magdalena Trajerová

Zayn Malik odložil své turné kvůli „srdcervoucí ztrátě“ Liama Payna. Kdy se koncerty uskuteční?

Zayn Malik odložil své turné kvůli „srdcervoucí ztrátě“ Liama Payna. Kdy se koncerty uskuteční?
Zdroj: Wikimedia Commons/First Access Entertainment/volně k použití
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Zayn Malik, bývalý člen One Direction, oznámil odložení svého turné s odkazem na „srdcervoucí ztrátu“ Liama Payna.

Své sólové turné Stairway to the Sky spojené se albem Room Under the Stairs přesunul zpěvák na leden. Nové termíny zatím nejsou známy, Malik je ovšem slibuje zveřejnit již brzy. Vstupenky na původní koncerty zůstávají platné i pro nové datum. Informoval o tom server Variety.

Doporučeno
Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách 17. října 2024 v 15:05
Liam Payne v roce 2016.
Liam Payne v roce 2016. Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole

Turné Stairway to the Sky zahrnuje jedenáct koncertů ve Velké Británii a USA. První koncert měl proběhnout 23. října v San Franciscu. Poslední zastávka byla původně naplánovaná v prvním prosincovém týdnu.

Album, k němuž se turné váže, vyšlo začátkem tohoto roku. Jedná se o čtvrté studiové album Room Under the Stairs. Projekt byl koprodukován s držitelem Grammy Davem Cobbem, přičemž Malik popsal album jako příležitost „pro posluchače, aby získali více vhledu do mé osoby jako lidské bytosti – do mých ambicí, mých obav.“

Doporučeno
VIDEO: Otec Liama Payna navštívil místo smrti svého syna. Fanouškům poděkoval za podporu VIDEO: Otec Liama Payna navštívil místo smrti svého syna. Fanouškům poděkoval za podporu 19. října 2024 v 17:10

Payne zemřel 16. října kvůli pádu z hotelového balkónu. Bylo mu 31 let. Vyšetřovatelé uvedli jako příčinu jeho smrti mnohočetná traumata a vnitřní a vnější krvácení.

Payne a Malik se setkali v roce 2010 v pořadu The X Factor. Společně s Harrym Stylesem, Louisem Tomlinsonem a Niallem Horanem zde vytvořili boyband, který nakonec v soutěžní show získal třetí místo. One Direction poté podepsali smlouvu s porotcem Simonem Cowellem a stali se jednou z nejposlouchanějších chlapeckých kapel v historii. Prodali 70 milionů desek po celém světě, než v roce 2016 oznámili pauzu na dobu neurčitou.

Zpět
Sdílet
Diskuse