Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2015 20:36
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Bradley Cooper se brzy dostane do kin jako nejsmrtelnější Americký sniper

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

American Sniper se pyšnil atmosférou nabitými trailery. Zda však dostály kvality potřebné na osobní a emocionální drama, uvidíme až v kinech.

Chris Kyle je uznán jako oficiální nejvíce smrtící sniper v historii USA se 160 potvrzenými zabitími, přičemž neoficiálně (a dost pravděpodobně) jich bylo 255. Legenda amerického vojska byla zabita válečným veteránem v Texasu v roce 2013, přičemž motiv vraždy dodnes není znám. Soud s obviněným začne ironicky v únoru, tedy někdy v týdnech premiéry American Sniper v evropských zemích, včetně Slovenska či Česka.

Bradley Cooper se brzy dostane do kin jako nejsmrtelnější Americký sniper

American Sniper se připravuje už déle. O zrod tohoto dokumentárně-akčního dramatu se postaral Bradley Cooper hrající hlavní roli a Clint Eastwood, již 84letý filmový velikán. Film se stal v USA okamžitě hitem, když za první promítací víkend vydělal hned 100 milionů, což ho zařadilo na první místo nejvýdělečnějších filmů v prvním víkendu v měsíci leden. American Sniper nabídne akční sekvence, dramatické momenty spolehlivě zahrané Bradleym Cooperem a autentičtější (než v jiných případech válečných žánrovek posledních let) sekvence. Příběh o Kyleovi přenese na stříbrné plátna jeho cíle, jeho potřebu být vojákem, ale i jeho osobní problémy a důležité životní situace. Připravit se ale musíme také na tradiční Eastwoodovský patriotismus, ovšem nečekejte žádné politické angažování. Dusivá atmosféra, akční scény, Bradley Cooper a poctivá válečná záležitost. I to nás v kinech čeká už od 5. března.

 

Domů
Sdílet
Diskuse