Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2015 23:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Pro potřeby Zaklínače 3 bylo pro hru nahráno 16 hodin sexu!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vývojáři z CD Projekt Red si potrpí na autenticitu. Pro své erotické sekvence, na které jsou hry ze série Zaklínač/Witcher bohaté, natočili 16 hodin reálného sexu.

Sex už je neodmyslitelnou součástí her Witcher/Zaklínač od CD Projekt Red. Vlastně je i neodmyslitelnou součástí Geraltova života. To, že bude i v třetí části s názvem Wild Hunt (Divoký lov), bylo jasné. Autoři nedávno prozradili, že pro potřeby reálně vypadajících pohybů při sexu využili mo-cap obleky, které natáhli na herce a ti... No, domyslete si.

Pro potřeby Zaklínače 3 bylo pro hru nahráno 16 hodin sexu!

Zarazila ovšem informace, že sex natáčeli až 16 hodin! V cutscénách se samozřejmě nebude objevovat sex až 16 hodin, využije se jen pár minut. V každém případě se jedná o zajímavou zprávu a mnohé konzervativní weby nebo noviny to budou opět probírat. Podobně je na tom každá část série Grand Theft Auto. CDPR ale vysvětlil, že důvody sexu jsou v jejich hře opodstatněné a pomáhají budovat vztah mezi postavami, stejně jako hráči lépe pochopí jejich motivace k vzájemné ochraně. V každém případě se nám stále naskytuje snad nikdy nezodpovězená otázka: Proč všem vadí sex, ale brutální vraždy, krádeže a jiné zločiny ne? Naše preview pro třetího Witchera si můžete přečíst tady, nejnovější gameplay tady a v případě zájmu si hru můžete předobjednat zde.   


PS: Fakt jste si mysleli, že herci skutečně měli sex? Kdeže, jen do sebe „bušili". Nebo?

Domů
Sdílet
Diskuse