Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2015 v 17:18
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

SpongeBob a jeho film dorazí do kin už ve čtvrtek, o čem animák bude?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po dlouhé době k nám dorazí další filmové zpracování animované pohádky SpongeBob. O čem asi bude?

SpongeBob a jeho film dorazí do kin už ve čtvrtek, o čem animák bude?

SpongeBoba jsme všichni měli rádi. Ať už to bylo na prvních německých satelitech, kde běžely nezapomenutelné pohádky, nebo jste na něho narazili v už českém nebo slovenském jazyce. Jistých filmových zpracování se už dočkal, ale zdá se, že to letošní s podtitulem Sponge out of Water (Houba na suchu) je velmi ambicióznější. Synopse říká o krádeži tajného receptu na skvělé hamburgery. SpongeBobovi ho ukradne strašidelný pirát Separ a vynoří se s ním na souši. Naší mořské houbě a jeho přátelům tak nezbývá nic jiného, než napumpovat svaly a připravit se na výlet na souš, tedy do neznámého a nepřátelského prostředí.

V zahraničí si animovaná pohádka vede dobře. Dostává převážně nadprůměrné hodnocení, ale kvality Pixaru rozhodně nečekejte. Klišé příběh a zpracování prakticky postavené pro uspokojení nejmenších budou pravděpodobně největším mínusem. Záporáka si zahrál Antonio Banderas. Už první trailer ovšem navozuje pocit, že se překvapivě mohou zabavit i starší. V kinech od čtvrtka, tedy 5. února.

Domů
Sdílet
Diskuse