Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2015 11:33
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Furious 7 vydělalo v kinech miliardu dolarů v rekordním čase! Dočkáme se osmičky?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Universal oficiálně potvrzuje, že po 17 dnech již jejich vysoce-oktanový oř vydělal v kinech více než miliardu dolarů.

Očekávat se to dalo. Fast Five vydělalo 620 milionů, Furious 6 téměř 800, no a Furious 7 již po 17 dnech promítání na kontě více než miliardu amerických dolarů z celého světa. Celkem reálně může dostihnout Avengers. Ti mají na kontě 1,5 miliardy dolarů. Duch Paula Walkera, našlapaný herecký ansámbl, skvělá akce, humor, pohledné ženy a snímek definující akční žánr prostě představovala pro diváky jakékoli věkové kategorie utopii. Většina redakce si myslí, že Furious 7 bylo skutečně dobré a tu miliardu si zasloužilo. Ne každému tato série chutná, ale její řemeslnou kvalitu jí nemůže vzít nikdo. My budeme i nadále sledovat, jak se situace kolem Box office bude vyvíjet. v neděli vám přineseme detailnější informace.

Pár statistik: Avengers trvalo 19 dní, než se dostaly na jednu miliardu. Furious 7 by je klidně mohlo predskočil, ale máme tu jeden velký problém. 30. dubna se do kin řítí pokračování Marveláckých mstitelů a po měsíčním promítání si rozhodně vezme všechnu slávu a lístky do kin pro sebe. Série, která je tu s námi od roku 2001, bude určitě pokračovat. 8. část se již potichoučku připravuje, ale Universal chtěl vzdát poctu Walkerovi a počkat si na správný moment. Ani Diesel není takový hloupý, aby opustil své filmy, které prakticky vytváří on sám. Situaci kolem Fast & Furious budeme rozhodně sledovat i nadále.

Domů
Sdílet
Diskuse