Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2015 18:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Méďa 2 je tu s necenzurovaným a humorem nabitým trailerem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mark Wahlberg a Seth MacFarlane jako nadržený, úchylný a alkoholu holdující Méďa nás baví v traileru pro pokračování skvělé komedie.

Jsou to téměř přesně na den už tři měsíce, kdy se nám představil Méďa 2 prvním trailerem a až do této chvíle zároveň i posledním. Mark Wahlberg a Seth MacFarlane se nás ale rozhodli potěšit téměř 3 minutami necenzurovaných záběrů, na které se vlastně můžeme těšit během celé délky očekávaného pokračování úspěšné komedie. Příběh se bude motat okolo darování Johnových (Wahlberg) spermií pro Tedovu manželku Tami-Lynn (Jessica Barth) Ta chce mít s naším milovaným Méďou dítě, ovšem on ho zplodit nedokáže. Když už ale ukecají Johna aka dárce spermií, objevuje se další problém. Je vůbec Ted schopný vychovávat dítě? Na to si musí odpovědět sám, ale v první řadě mu na to musí odpovědět i vláda Spojených států amerických. Je jasné, že z této zápletky vznikne celá plejáda humorných situací.

Kromě Wahlberga se objeví i jména jako Amanda Seyfried (nahradí Milu Kunis), Morgan Freeman, Dennis Haysbert, Jessica Barth a Liam Neeson. První částí vydělala 550 milionů dolarů, takže budeme zvědaví, kolik dolarů se podaří dostat z kin tentokrát. Je celkem možné, že se sequelu první část podaří překonat, ale absence Mily Kunis je citelná i při propagaci. Jak se zatím snímek zamlouvá vám? Jste fanoušky podobného humoru, nebo jste spíše na něco sofistikovanějšího? České a slovenské premiéry se dočkáme 2. července.

Méďa 2 je tu s necenzurovaným a humorem nabitým trailerem
Domů
Sdílet
Diskuse