Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2015 16:35
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Gyllenhaal nám vstupem do ringu připomíná nadějné drama Southpaw

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dalších 30 sekund hodnotných záběrů ze sportovního dramatu Southpaw, v níž si hlavní roli střihl perfektní Jake Gyllenhaal.

Také jste si říkali, že by se už sešly nové záběry k Southpaw? Nuže, můžeme být vděčni alespoň za krátký televizní spot, který toho ale naneštěstí (nebo spíše naštěstí?) hodně neodhaluje. Pár nových scén tu ale je a každá přitom stojí za to. Southpaw upoutalo už před měsíci, kdy se na internet dostala první fotka vysekaného Jakea Gyllenhaala. Když pár měsíců poté přišel i trailer, padaly sáňky a padaly zadky. Samozřejmě, navodit skvělou atmosféru a dát dohromady dvě minuty napjatých záběrů není až takový problém, ale jsou minimální příslibem, že Southpaw za to skutečně bude stát. Pokud se přitom podíváme na jména, které při něm stojí, naše očekávání jsou zase jednou o něco větší.

Příběh hovoří o mistru v lehké váze, kterému nešťastně umře manželka a jemu se začne hroutit svět přímo před očima. Vztah s dcerou se dostává na bod mrazu, začíná pít a spouštět se, ale nakonec se probere a uvědomí si, že možná právě box bude tím, co ho opět dostane na nohy.

V hlavní roli boxera Billyho figuruje perfektní Jake Gyllenhaal, ve vedlejších si to zase mezi sebou rozdají Rachel McAdams, Naomie Harris, Forest Whitaker či 50 Cent. Režíruje Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer). Southpaw zažije premiéru ve slovenských a českých kinech až 3. září 2015, v USA se ho přitom fanoušci filmu dočkají už 24. července. Více informací naleznete tady.

Gyllenhaal nám vstupem do ringu připomíná nadějné drama Southpaw
Domů
Sdílet
Diskuse