Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. května 2015 18:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Channing Tatum v Magic Mike 2 rozdává úsměvy a záběry na své obnažené tělo na všechny strany

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložit Uložené

Snímek dorazí už v létě, a tak je čas na nový, ještě nápaditější a pro ženy i atraktivnější trailer.

Toto není třicátý pátý trailer pro Avengers. Klidně si ho zapněte a zkuste se na Magic Mika podívat i jinak, než jako na dospělejší a umělečtější verzi filmu, který má v ženách vzbudit podobné pocity, jako knihy E. L. James a taktéž i první Fifty Shades film. Ať už mě pohled na vypracované mužská těla atraktivních chlapů v porovnání s mými faldíky netěší, rozhodně bych si mezi Fifty Shades nebo jiným podobným počinem a dvojkou Magic Mika vybral právě poslední jmenovaný. Uvidíme totiž i krásné ženy a snad i fajn herecké výkony. Oddychovka přímo jako vyšitá, ale neberte na to přítelkyně. Začaly by se při pohledu na vás možná i trochu litovat.

Jedničku natočil Steven Soderbergh, který už dávno ohlásil konec své filmové činnosti, ovšem, jak se zdá, tomuto umění odolat neumí. Zasedl tedy aspoň za kamery, o režii se tentokrát postará režisérsky ne příliš zkušený a neznámý Gregory Jacobs (byl u vzniku Dannyho 11 a jiných filmů ze série, produkoval i Liberace!). Příběh se posune do doby, kdy je tři roky po odchodu ze striptérské činnosti Magic Mike poprosený, aby se svými bývalými kolegy udělal ještě jednu, poslední a nezapomenutelnou show, po které v braniži skončí i oni.

Channing Tatum se vrací v hlavní roli charismatického striptéra Mika, přičemž mu asistují Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez a jiní. Kromě nich se ale objeví i Elizabeth Banks nebo Donald Glover (Childish Gambino!), Amber Heard, Matt Bomer. V českých a slovenských kinech od 2., respektive 9. července 2015.

  

Channing Tatum v Magic Mike 2 rozdává úsměvy a záběry na své obnažené tělo na všechny strany
Channing Tatum v Magic Mike 2 rozdává úsměvy a záběry na své obnažené tělo na všechny strany
Domů
Sdílet
Diskuse