Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2015 v 1:35
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Méďa 2 novým, necenzurovaným trailerem vtipně odkazuje i na Star Wars

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový trailer, nové oplzlosti, nové vulgarismy a další navýšení potenciálu této skvěle vypadající komedie.

Akční filmy si mohou dovolit vypouštět na internet mnoho trailerů. Stále mají v záloze i více než polovinu nových a atraktivních záběrů, takže divák zůstane i tak překvapen. Komedie jsou ale na tom už hůře. Při hodinu a půl dlouhé stopáži totiž neprodukují tolik humoru, aby tím nasytili všechny. Ještě větší problém nastává v momentě, kdy nejlepší gagy a vtipy ukáže film v trailerech. Já pevně věřím, že to není případ Teda 2/Médi 2, který přichází už asi s třetím (nebo čtvrtým?) videem nabízejícím nové záběry. Já ho tedy vynechám a nechám se v kině překvapit. Z toho, co jsem viděl, se na Méďu dost těším. Oplzlé a vulgární vtipy mám nejraději. No co už, jsem sedlák.

Příběh se bude motat kolem darování Johnových (Mark Wahlberg) spermií pro Tedovu manželku Tami-Lynn (Jessica Barth). Ta chce mít s naším milovaným Méďou dítě, nicméně, on ho zplodit neumí. Když už ale ukecají Johna - dárce spermatu, objevuje se další problém. Je vůbec Ted schopen vychovávat dítě? Na to si musí odpovědět sám, ale v první řadě mu na to musí odpovědět i vláda Spojených států amerických. Je jasné, že z této zápletky vznikne celá plejáda humorných situací. Režíruje opět Seth MacFarlane (také dabuje Méďu). Slovenské a české premiéry se dočkáme 2. července.

Méďa 2 novým, necenzurovaným trailerem vtipně odkazuje i na Star Wars
Domů
Sdílet
Diskuse