Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2015 20:16
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Gyllenhaal potí krev pro Southpaw naposledy, máme tu poslední trailer před premiérou!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Southpaw s Jakem Gyllenhaalem a soundtrackem od Eminema premiéruje už tento měsíc.

Bez přehánění, Southpaw bude pravděpodobně nejlepší sportovní/boxerský film tohoto roku. Creed se Slyem bude spíše útočit na nostalgii (kéž bych se mýlil), a i když se může pyšnit skvělým trailerem, Gyllenhaal je můj oblíbenec a pevně věřím, že tuto roli zvládl na jedničku. Doposud jsme vlastně neměli důvod pochybovat. Zdá se, že dnes tu máme finální trailer, a přestože já si nové záběry pouštět nebudu, vy už takoví trpěliví být nemusíte.

Příběh hovoří o mistru v lehké váze, kterému nešťastně zemře manželka a jemu se začne hroutit svět přímo před očima. Vztah s dcerou se dostává na bod mrazu, začíná pít a opouštět se, ale nakonec se probere a uvědomí si, že možná právě box bude tím, co ho opět dostane na nohy.

V hlavní roli boxera Billyho figuruje perfektní Jake Gyllenhaal, ve vedlejších si to zase mezi sebou rozdají Rachel McAdams, Naomie Harris, Forest Whitaker nebo 50 Cent. Režíruje Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer). Southpaw má premiéru v českých a slovenských kinech 23. července. Více informací naleznete zde.