Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2016 23:33
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Creed 2 potvrzený na rok 2017. Vrátí se Stallone či režisér jedničky?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Boxerský film Creed o synovi Apolla Creeda a Rockym dostane pokračování, které by předběžně mělo dorazit v listopadu 2017.

Režisér Ryan Coogler natočil příjemný boxerský film, který u nostalgiků a fanoušků Rockyho vyvolal pár nádherných emocí. Sázka na nostalgii, perfektně a přehledně natočené scény v ringu, skvělý casting a příjemný pocit při sledování vyústili v kvalitní boxerský film (recenze zde), přičemž Slyovi přinesla role Rockyho jako trenéra syna Apolla Creed i jeho první Zlatý glóbus, takže se k ní určitě zase rád vrátí, protože nedávno potvrdil, že Rambo je pro něj již v důchodu. Dnes kromě předání ceny pro Slya dorazila i informace potvrzující přípravy sequelu.

Creed 2 by měl dorazit v listopadu 2017, avšak datum není zdaleka pevné. Michael B. Jordan i Stallone si čas najdou, ale režisér Bryan Coogler bude s největší pravděpodobností připravovat Black Panthera pro Marvel. Pokud by se něco zvrtlo, je možné, že se vrátí natočit pokračování, o tom však nyní spekulovat nejdeme. Diskutovat už ale můžeme o tom, o čem pokračování bude. Je docela možné, že se dočkáme flashbacků. Očekávat můžeme scény s Apollem Creedem, takže se můžeme těšit na návrat herce Carla Weatherse. Vzpomínal se formát Godfathera 2. Ti, co viděli, vědí o čem mluvíme. Ti, co ne, by se na Kmotra měli podívat. Těšíte se na dvojku, nebo vás její možný koncept odrazuje, respektive vás nebavila ani jednotka? Ta zatím vydělala celosvětově 120 milionů, nepochybně méně, než by se tak stalo, kdyby její premiéru nedoprovázel onen klasický, prosincový problém oscarových adeptů.

Domů
Sdílet
Diskuse