Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2016 21:24
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Filmový Warcraft upozorňuje na blížící se válku novými záběry

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po delší přestávce se nám svět Azerothu opět připomíná. Tentokrát však prostřednictvím krátkého TV spotu, který ukáže i několik doposud neviděných momentů.

Od prvního oficiálního traileru, kterým se představil mnohými toužebně očekávaný filmový Warcraft, uběhla už pořádně dlouhá doba. Dneškem se však situace mění, protože společnosti Legendary a Universal Pictures vypustily vůbec první televizní spot. Ten má sice jen klasickou půlminutovou stopáž, ale jak jsme si už u velkých blockbusterů zvykli, to pravé bombardování podobnými krátkými lákadly ještě teprve vypukne. Nalaďte se tedy na nadcházející dobrodružství několika čerstvými a doposud neviděnými záběry. Premiéra je u nás naplánovaná na 9. června 2016, a pokud vám unikly naše předcházející články, věnující se nejen hvězdným obsazením nebo příběhem, ale i všemi dalšími zajímavostmi, vstupte do tohoto vlákna, ve kterém se dozvíte vše podstatné. Zajdete si snímek vychutnat do kina, nebo tuto událost raději vynecháte?

Domů
Sdílet
Diskuse