Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
16. března 2016 v 17:04
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Čtyři jezdci z Now You See Me 2 předvádějí v zábavném traileru show, na kterou nikdy nezapomenete

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhý trailer je vtipnější, zároveň je příslibem, že se dočkáme velkolepé zábavy a triků.

Po prvním traileru jsme byli asi všichni spokojeni. Sequel k Now You See Me měl podle něj mít všechno, co jsme chtěli, aby měl. V dnešním traileru se na pokračování podíváme trochu zábavnějšíma a odlehčenějšíma očima. 4 jezdcům sice půjde o život, ale reklamní kampaň to podává jen jako akcí našlapaný, vizuálně originální a triky/iluzemi propletený film plný zábavy a oblíbených herců. Děj hovoří o 4 jezdcích (Islu Fisher nahradila kvůli jejímu těhotenství Lizzy Chaplain, má jít přitom o zcela novou postavu) předvádějících své kousky po celém světě. Jednoho dne jejich vystoupení ale někdo přeruší a začne je vydírat. Stále jim šéfuje rádoby FBI agent Dylan Rhodes (Mark Ruffalo), přičemž nepřátele mají víceméně stejné. Z basy na ně očkem pokukuje Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), který bude tahat za nitky, protože zřejmě vypracoval geniální plán, jak se pomstít a něco přitom asi i vydělat (a podle traileru se asi také dostane z basy). Pomstít se určitě bude chtít i Arthur Tressler (Michael Caine). Nejpravděpodobněji skrz svého syna, Waltera Tresslera (Daniel Radcliffe), o kterém ale stále není jisté, zda chce pomáhat otci, přidat se do týmu, protože je velký fanoušek, nebo má své vlastní plány.

Kromě výše zmíněných se vracejí i Woody Harrelson, Jesse Eisenberg či Dave Franco v rolích, v jakých jsme si je před pár lety v první části zamilovali. Ti budou muset provést největší možný podfuk celé historie, protože jejich jména někdo neprávem pošpinil a oni touží po spravedlnosti. Čeká nás tedy honička o moc, pravdu, nejzdařilejší triky a iluze, a už podle prvního teaseru, který jich odhalil hromadu, můžeme usoudit, že párkrát budeme zase nechápavě zírat na plátno.
 

Režíruje Jon Chu (GI Joe 2 a pár částí ze série Let's Dance), který nahradil Louise Leterriera (měl povinnosti s Grimsby, takže mu to velmi rádi odpustíme), takže dvakrát právě nadšení nejsme, no a o scénář se postarali Pete Chiarelli a Ed Solomonon, který se malinko podílel i na jednotce. Hlavní mozky tedy chybí a nahradily se jinými, zda to bude znamenat pro pokračování i něco dobrého, to netušíme. Premiéra je stanovena na 10. červen celosvětově, v Česku a na Slovensku snímek uvidíme 16. června. Pokračování oblíbeného filmu tak uvidíme jen týden po premiéře Warcraftu. V každém případě, v těchto chvílích se už vymýšlejí nápady pro trojku, která nám vadit nebude, protože se nám jednička líbila.

Domů
Sdílet
Diskuse