Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2016 12:47
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Akcí prošpikovaný trailer pro filmový Warcraft nás připravuje na velkolepý střet obrovských armád

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Odzbrojující vizuál, skvělé obsazení a epické momenty. To vše a ještě více slibuje ambiciózní projekt pod taktovkou talentovaného režiséra Duncana Jonese.

Vytoužená premiéra nesmírně očekávaného filmu s názvem Warcraft, která s našimi peněženkami určitě nebude mít žádné slitování, se již nezadržitelně blíží, a tak je jasné, že se musíme pořádně připravit na závěrečné bombardování celou plejádou všemožných lákadel. A dnešek rozhodně není výjimkou, protože po dvou plnohodnotných ukázkách, několika televizních spotech či obrovské porci obrázků spatřil světlo světa i nový mezinárodní trailer. Ten v průběhu minuty a půl sice příliš mnoho dosud neviděných záběrů neukáže, snad nám však dáte za pravdu, že je to je jen a jen dobře. Trumfy na nás alespoň počkají pěkně v kinosálech. No teď se už bez jakýchkoliv zbytečných řečí navnaďte na nadcházející dobrodružství prostřednictvím níže přiloženého videa.

Co se příběhu týče, uvidíme svět Orců, Draenor, který pomalu vysychá, dochází potrava i voda, a tak se jeho obyvatelé musí dostat někam, odkud by mohli tyto zdroje čerpat. Potřeba plenit nebude hrát minimálně ze začátku až tak velkou roli. Gul'dan, který vede Hordu, otevře pomocí magie portál do lidského světa jménem Azeroth, který se chystá vydrancovat. Přestože ne všichni orkové včetně Orgrima jsou z toho nadšeni, záchrana a integrita druhu je prvořadá. Hlavní patálie a důležité střety samozřejmě nastanou, když Horda vstoupí do říše lidí. Na obou stranách barikád se tedy najdou hrdinové, kteří chtějí pro své rodáky pouze to nejlepší, bez vyvolávání nesmyslného krveprolití, ale i záporáci bez páteře, sledující pouze své zájmy a prospěch.
 
Režíruje Duncan Jones (Source Code, Moon), náruživý milovník her a zároveň i zapálený filmař, který pevně věří, že právě on zlomí to prokletí filmových adaptací slavných her, o scénář se ve spolupráci s Duncanem postaral Charles Leavitt (Blood Diamond, K-PAX) a bohaté herecké obsazení vytvoří jména jako Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Clancy Brown, Dominic Cooper, Robert Kazinsky, Toby Kebbell, Daniel Wu či Ben Schnetzer. Filmový Warcraft vtrhne do našich kin již 9. června 2016 a pokud vám unikly naše předešlé články, zabývající se všemi možnými zajímavostmi, vstupte do tohoto vlákna, ve kterém se dozvíte vše podstatné.

Akcí prošpikovaný trailer pro filmový Warcraft nás připravuje na velkolepý střet obrovských armád
Zdroj: Legendary Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse