Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2016 18:07
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Od tvůrců Pařby ve Vegas přichází komedie o neposlušných matkách s Milou Kunis

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mila Kunis v roli matky se rozhodne změnit svůj životní styl.

Mila Kunis má za sebou už pěkných pár filmů, avšak poslední Jupiter Ascending nesklidí právě největší úspěch. Pro svůj další snímek se rozhodla vybrat si komedii, kterou napsalo duo Jon Lucas a Scott Moore (The Hangover), což by mohla být záruka úspěchu. Zahraje si Amy Mitchell, matku žijící na první pohled skvělý život, ovšem s každodenní hrstkou problémů. Spojí síly se dvěma svými kamarádkami, které jsou rovněž matkami a mají problém s nadměrnou dávkou stresu. Amy začne mít pomalu všeho plné zuby a vydá se s nimi na cestu bez povinností, kde si budou moci všichni užívat svobodu a dělat, co chtějí. Možná to vše povede k tomu, aby se stala lepší.
 
Kromě Mily tedy uvidíme i Kristen Bell (Veronica Mars), Kathryn Hahn (The Secret Life of Walter Mitty), ale i Jadu Pinkett Smith (Collateral) a Annie Mumolo (This is 40). Nejdříve měl být film natočený pod velením Paramountu, avšak hlavní herci od něj odstoupili a projektu se chytil STX Entertainment. Snímek bude mít premiéru 29. července 2016 a vy si už klidně můžete vychutnat zábavný Red Band trailer.

Domů
Sdílet
Diskuse