Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2016 17:20
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Přijď se podívat na největší fitness festival ve střední Evropě a zacvič si se stovkami dalších za hudebního doprovodu

REFRESHER
Uložit Uložené

Reebok Fitness Sensation navazuje na loňský úspěšný ročník.

Reebok přilákal minulý rok do Prahy na hromadné cvičení jógy dva tisíce čtyři sta účastníků, to je jasný signál, že fitness nadšenci si rádi zacvičí spolu. Tento rok se uskuteční nový koncept REEBOK FITNESS SENSATION, do kterého přibude také les mills a crossfit. Vznikne tak zatím největší fitness festival ve střední Evropě, který si můžete zapsat do kalendáře na 24. – 25. června v pražském SaSaZu.

Značka Reebok jako průkopník a inovátor v oblasti fitness ve spolupráci s JAD Productions přináší do Prahy zcela nový koncept sportovní události, která kombinuje zaběhnutý Reebok Yoga Sensation s dalšími fitness kategoriemi, které nabývají na popularitě v zahraničí. Tisícovky nadšenců si budou moci zacvičit s významnými osobnostmi české i světové fitness scény a poznat nové cvičební metody. Úžasná atmosféra exkluzivního pražského klubu s doprovodem živé hudby a DJs pak dodají akci náboj, který nelze zažít v žádném fitness centru.

Přijď se podívat na největší fitness festival ve střední Evropě a zacvič si se stovkami dalších za hudebního doprovodu

Akce tohoto typu zažívají obrovský nárůst fanoušků po celém světě. I my chceme českým fitness nadšencům umožnit obdobný netradiční zážitek,“ řekla organizátorka akce Kristýna Palečková z JAD Productions.

Dvoudenní program rozdělili organizátoři do čtyř nabitých bloků. Ten páteční se jmenuje Fitness Party Hard a odstartuje v sedm hodin večer. Účastníci si při něm vyzkoušejí zejména nový program les mills a pak řadu fitness stylů a ultimátní trénink zápasníků americké UFC. Večer pak uzavře tajné překvapení.

V sobotu se bude cvičit ve dvou paralelních programech. V prostorách klubu SaSaZu se odehraje Yoga Sensation, která naváže na mimořádně úspěšné stejnojmenné akce z předchozích let. Od 9 do 17 hodin povedou lekce přední světoví instruktoři, například Švédka Kristin Andersson s les mills bodybalance, Němka Patricia Thielemann (Spirit Yoga) nebo čeští instruktoři Zuzana Klingrová, Václav Krejčík, Jakub Šamberger a mnozí další.

Ve 20 hodin odstartuje Yoga Party Night, která bude svým pojetím jógy spíše netradiční − kombinuje totiž DJ´s party, tanec, cvičení i meditaci. Večer uzavře Health After Party.

Přijď se podívat na největší fitness festival ve střední Evropě a zacvič si se stovkami dalších za hudebního doprovodu

Po celou sobotu bude otevřena také venkovní Reebok Free Gym, ve které se budou moct fyzicky zničit začátečníci i pokročilí fitness nadšenci, pro něž jsou naplánovány speciální tréninky. Povedou je Zdeněk Weig, jeden z prvních crossfit koučů v Česku, Američan Joey Scafidi a další. Na programu jsou i funkční tréninky či cvičení zaměřená na Core Effect. Oficiální program začne v 8:45 a skončí ve 21 hodin, kdy Reebok Free Gym ovládne after party.

Vstupenky jsou k dostání na každý blok zvlášť. Na páteční Fitness Party Hard za 690 Kč, na sobotní Yoga Sensation za 990 Kč a na večerní Yoga Party Night za 690 Kč. Ke vstupenkám na sobotní program dostanou účastníci zdarma kvalitní „yogamatku“. Vstup do Crossfit Free Zone bude zdarma.

Pro více informací sledujte internetové stránky a Facebook.

Domů
Sdílet
Diskuse