Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2016 11:36
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Bad Boys For Life je název 3. části skvělé akční buddy komedie, na kterou si počkáme do roku 2018

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Will Smith a Martin Lawrence dorazí na stříbrná plátna až v lednu 2018.

Červen 2016 měl být datem, kdy jsme se měli hrnout do kin na premiéru Bad Boys 3. Každému však bylo jasné, že vzhledem k tomu, že se ještě ani nezačalo natáčet, bude Sony datum přesouvat. Společně se snad již neměnným datem 12. ledna 2018 jsme se dočkali i oficiálního názvu. Bad Boys for Life s Willem Smithem a Martinem Lawrencem od scenáristy jménem Joe Carnahan, jehož nedávno Sony najala na napsání scénáře pro filmový Uncharted a zároveň si zrežíruje i Mizery 3, bude splněným snem mnoha z nás. Scénář napíše Peter Craig, který spolupracoval s Benem Affleckem na The Town.

Je možné, že se lednové datum ještě posune, koneckonců, toto období není pro podobné typy filmů vůbec příznivé. Lhali bychom, kdybychom říkali, že nám to je jedno. Jednak Sony potřebuje konečně výdělečný film a jednak se tržby odrazí i na potenciální čtvrté části, která je sice již ohlášena, snadno se však může zrušit. Jak jste s názvem a datem premiéry spokojeni vy?

Domů
Sdílet
Diskuse