Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2016 16:29
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

James Wan potvrzuje brutální Mortal Kombat. Kdy se dostane do kin?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Wan ví, co dělá a my se jen těším.

V dnešní době není neobvyklé, že hry dostávají své filmové zpracování. Známý Mortal Kombat se také znovu objeví na stříbrném plátně, avšak má před sebou ještě velmi dlouhou cestu. Zatím si ani nenašel vhodného režiséra. Jedno jméno z řady tvůrců již však známe a je jím James Wan (Conjuring). Ten se o snímek postará jako producent a teprve nedávno nám přinesl čerstvé informace, jak se to celé posouvá dopředu.
 
„Pracujeme na tom. Hru jsem měl odmalička rád a stejně jsem vyrůstal i na filmech. V tomto případě se musíme pokusit udělat to správně. Nechci se do toho příliš hrnout, protože to potřebuje čas. Momentálně se staráme hlavně o to, aby se to ubíralo správným směrem a neskončilo to fiaskem. Ty postavy mám rád. Každá je svým způsobem odlišná. A je zábavné poznávat svět, ve kterém žijí.“
 
Nuže, byl zde již nejeden film se stejným názvem a všichni jsme zvědaví, jak to nakonec dopadne. O scénář se postará Dave Callaham (Godzilla, The Expendables). V tomto snímku budeme sledovat mužského protagonistu, jak vstoupí do turnaje a brzy zjistí, čeho všeho je schopen. Bližší detaily zatím nejsou známy a můžeme jen doufat, že film bude hotový do roku 2018, případně 2019. Ale to je zatím jen ve hvězdách.

James Wan potvrzuje brutální Mortal Kombat. Kdy se dostane do kin?
Zdroj: nutroniks.com
Domů
Sdílet
Diskuse