Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2016 15:07
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Horory Rings a Pátek třináctého se znovu odkládají. Uvidíme je až příští rok

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opravdu netušíme, co si o těchto vícenásobných odkladech máme myslet. Že by strach z nedávného, nepříliš dobře přijatého oživení Blair Witch?

Nedávno jsme pro vás sepsali článek s výběrem nejlepších mainstreamových hororů 21. století a určitě si pamatujete, že na prvním místě skončil skvělý americký remake kultovní klasiky s názvem Kruh. Hollywood nás měl potěšit i podruhé (respektive potřetí), když ohlásil natáčení sequelu s titulem Rings. Snímek se párkrát přeložil, ale po vypuštění traileru se zdálo, že Samara nás již definitivně vystraší krátce před Halloweenem. Bohužel, pokud vás i ukázky z filmu zaujaly, musíte si počkat až do 3. února roku 2017. Můžeme jen hádat, co vedlo Paramount k dalšímu odkladu jen pár týdnů před premiérou a ani jeden z našich tipů není moc pozitivní.

Rings není jediná žánrovka stavějící na známějším jménu, která se dočká odkladu. Stejně je na tom (opět) i Friday the 13th, čili Pátek třináctého, který sliboval jakýsi návrat na začátek a pozměněný origin story známého vraha. Celý film se měl ještě více zaměřit na samotnou postavu záporáka Jasona Voorheese. Bohužel, první klapka ještě nepadla a už tu máme posun z 13. ledna na 13. října 2017. Je to zvláštní, ale film samotný by nemusel skončit u diváků a kritiků v černé zóně. Režisérsky ho sice zastřeší Breck Eisner, kterého můžete znát především díky nedávnému průměrnému fantasy s Vin Dieselem The Last Witch Hunter, ale scénář zajistil šikovný Aaron Guzikowski (Prisoners). Nechme se tedy překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse