Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2016 16:57
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Pokračování Jumanji s Dwaynem Johnsonem nás tentokrát zavede do exotického světa videoher

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčení je v plném proudu a díky sociálním sítím jsme se konečně dozvěděli několik zcela nových a zajímavých informací.

Natáčení nového Jumanji, které bude představovat pokračování oblíbené klasiky z roku 1995, je již v těchto chvílích v plném proudu a protože Dwayne Johnson své fanoušky pravidelně zásobuje množstvím různých zajímavostí, bylo skutečně jen otázkou času, kdy se objeví i něco v souvislosti s výše zmíněným sequelem. A přesně tak se i stalo. Po minulém, vůbec prvním oficiálním pohledu na ústřední čtveřici (pod textem), kterou kromě Johnsona tvoří ještě Kevin Hart, Karen Gillan a Jack Black, jsme se tak konečně dozvěděli i něco málo o příběhu a dalších hereckých přírůstcích.
 
K dříve oznámené Morgan Turner se tedy přidává i Alex Wolff, Ser'Darius Blain či Madison Iseman. Pokud vám však tato jména neříkají absolutně nic, vůbec nezoufejte. Tito „Jumanji Juniors“, jak je Dwayne označil ve svém příspěvku na Twitteru, by si totiž ve filmu měli zahrát teenagery, kteří budou vtaženi do Jumanji videohry. Tam na sebe vezmou podobu avatarů (Johnson, Hart, Gillan, Black) a pokusí se vypátrat jakýsi klenot. O jednotlivých hrdinech zatím víme pouze tolik, že avatar jménem Dr. Smolder Bravestone, jehož ztvární právě The Rock, by měl patřit postavě Alexe Wolffa. Více informací snad dostaneme již brzy. Režii má pod palcem Jake Kasdan, premiéra je momentálně naplánována na 27. července 2017 a vy si můžete v závěru vychutnat ještě zmíněné obrázky a jedno video z natáčení.

Pokračování Jumanji s Dwaynem Johnsonem nás tentokrát zavede do exotického světa videoher
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse