Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2016 10:06
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Leonardo DiCaprio zachraňuje planetu ve vynikajícím traileru pro dokument, se kterým chce změnit svět

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Možná najdeme vědečtější či podrobnější dokumenty, ale na rovinu, žádný nepřiková k obrazovkám tolik lidí jako ten s DiCapriem.

Kolega vám před pár týdny přinesl rozsáhlý článek o dokumentu Fishera Stevense (jako herec v Grandhotel Budapešť či The Night Of, režíroval například Stand Up Guys) a zejména Leonarda DiCapria. Ten je skutečným aktivistou, který se snaží upozorňovat na ekologické problémy dnešního světa a jak to udělat lépe, než natočením dokumentu s vlastní tváří? Ta sama o sobě jistě přiláká do kin četné množství lidí (21. října) a vsadíme se, že k televizním obrazovkám (30. října na stanici National Geographic) ještě více. O problémech je třeba vést diskusi a už v traileru vidíme, že se Leo setkal s minimálně pár důležitými lidmi světového dění. Určitě se neodvážíme tvrdit, že půjde o nejlepší dokument posledních let, to určitě ne. Vždyť konec konců, předběžné recenze mu skládají klobouk, ale přidávají hned několik „ale“. Navzdory všemu musíme uznat, že trailer vypadá nadmíru pěkně a na film se rozhodně těšíme. Co vy? Dáte Before the Flood šanci, nebo vás záchrana planety vůbec nezajímá?

Domů
Sdílet
Diskuse