Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2016 2:38
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Natalie Portman se jako manželka Johna Kennedyho musí vyrovnat s jeho smrtí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Stejný příběh, ale odlišný úhel pohledu. Jak snášela vraždu svého manžela Jackie Kennedyová?

Filmů o tragické smrti amerického prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho jsme se dočkali již nesčetněkrát. Tentokrát se však na celý příběh budeme moci díky snímku Jackie podívat konečně i z jiného úhlu. Natalie Portman (Cena akademie za Černou labuť) si totiž zahraje první dámu Bílého domu a manželku slavného JFK, Jacqueline Bouvier Kennedyovou. Sledovat samozřejmě budeme nejrušnější období v životě této ženy, jakož i její vyrovnávání se s tragickou ztrátou muže, kterého tak velmi milovala. První trailer se nás snaží navnadit hlavně vykreslením psychologického portrétu Jackie, přičemž datum premiéry stanovený na 2. prosince (u nás zatím nestanoven) by mohl pro snímek znamenat ambice na zisk zlatých sošek.

Režíruje Pablo Larraín (No, Neruda) a kromě Natalie ve filmu uvidíme herce jako Greta Gerwig, Billy Crudup, John Hurt či Peter Sarsgaard. Kameru v rukou držel Stéphane Fontaine (Rust and Bone) a úspěchu snímku nahrává i fakt, že na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách získal scenárista Noah Oppenheim cenu za nejlepší scénář. Co říkáte na první ukázku vy?

Natalie Portman se jako manželka Johna Kennedyho musí vyrovnat s jeho smrtí
Domů
Sdílet
Diskuse