Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2016 10:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Universal připravuje celovečerní film o Gears of War!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Locust Horde versus lidé!

Pár dní před launchem očekávaného 4. dílu ze série Gears of War, pokud tedy nepočítáme Juggernaut, internet hlásí o druhém pokusu zpracování milované blockbusterové ságy od Microsoftu, Epic Games a nejnověji i Coalition. Momentálně nemáme informace o žádných podrobnostech a ani o datu premiéry, ale víme, že o produkci se postarají Scott Stuber (Central Intelligence) a Dylan Clark (Planet of the Apes franchise).



Sranda, nějaké info pro vás přece jen máme. Die-hard fanoušci Gears by nás rozpárali Lancerem, kdybychom je takto nalákali a nic víc neprozradili. Rod Fergusson, hlava studia Coalition, které tvoří i lidé pracující na Gears trilogii, nemluvě o tom, že Fergusson byl jedním z hlavních vývojářů, prozradil, že snímek se nemusí nutně držet herního příběhu. Těžko říct, jestli uvidíme stejné postavy, ale ignorovat to, co se stalo v hrách, by byla nesmírná škoda. Do budoucna z toho může být i docela slibná franchise, pokud to tedy nedopadne jako Warcraft. Tentokrát to myslíme z čistě ekonomického hlediska. Pokud ohlásí dvojku, pravděpodobně jen s čínskými herci a v čínském jazyce, nakonec, nebýt čínských kin, snímek by byl propadák. To je už ale jiný příběh. Film bude výtvorem jak studia Universal, tak samotného Microsoftu. Doufáme, že projektu už nic nebude bránit v cestě za premiérou, protože jak mnozí jistě víte, jeden pokus natočit Gears film již selhal. Těšíte se?

Domů
Sdílet
Diskuse