Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
13. října 2016 v 13:04
Čas čtení 0:00
Branislav Noskovič

John Travolta bude coby elektrikář zachraňovat lidi v katastrofickém thrilleru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Life On The Line nabízí celkem originální téma v populárním žánru.

John Travolta byl koncem sedmdesátých let výzdobou snad každého pokoje dospívající dívky, později v letech devadesátých zazářil opět díky Quentinu Tarantinovi (Pulp Fiction) a sérii Look Who's Talking Now. Dnes je spíše známý jako plešatějící bývalý adonis a povědomá tvář v méně známých akčňácích.
 
Life on the Line sleduje život údržbáře vedení vysokého napětí Beaua (Travolta) a jeho milované neteře Bailey (Kate Bosworth). Její otec se kdysi věnoval stejné činnosti, ale po smrtelné nehodě na pracovišti se o ni postaral strýc v domnění, že z ní vychová slušné děvče, které půjde na univerzitu. Ta má však jiné plány, které zahrnují mladšího kolegu elektrikáře Duncana (Devon Sawa), což však může být vzhledem k Beauově nevraživosti problém. Jejich vztah bude vystaven velké zkoušce, a to při sérii uragánů a bouří, které způsobí ve městě katastrofu do té doby nevídanou. Trailer vypadá docela slibně. O režii se postaral David Hackl (Saw 5).

Domů
Sdílet
Diskuse