Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2016 17:06
Čas čtení 0:00
Jakub S.

Rusové poutají pozornost v šíleném traileru pro sci-fi film Attraction o UFO invazi v zajímavém vizuálním hávu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

S novým designem vesmírných návštěvníků obdařeným relativně kvalitními triky se Attraction pokouší navnadit na osvědčenou premisy o invazi z vesmíru.

Zdá se, že mimozemšťany už unavilo útočit na New York a Los Angeles, upřeli zrak směrem na východ a šanci na kýčovité hrdinství tedy neupřou ani Ruské Federaci. Režisér Fjodr Bondarčuk si s pomocí scénáristů Olega Malovička a Andreje Zolotareva připravil typický koktejl záhadného příjezdu cizí civilizace a hrdinného odporu domácí populace. Alespoň trailer to bez okolků naznačuje. Relativně pozitivní odezvu si však vysloužil zajímavý koncept designu samotných vetřelců a nám nezbývá než souhlasit. Posuďte sami v traileru níže. Poznamenáváme, že promítat se mimo jiné bude i v IMAX sálech.

Film z ruské produkce má premiéru v domovské zemi 26. ledna 2017 a zatím není jasné, zda se dočká i celosvětového vydání. Co řeknete, uvítali byste v našich kinech tento projekt? Režíruje zmíněný Fjodr Bondarčuk, hrají Oleg Menšík, Rinal Muchamětov, Alexandr Petrov, Nikita Kukuškin a další.

Rusové poutají pozornost v šíleném traileru pro sci-fi film Attraction o UFO invazi v zajímavém vizuálním hávu
Zdroj: Art Pictures Studio
Domů
Sdílet
Diskuse