Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2016 11:03
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Tom Hardy si v životopisné kriminálce zahraje brutálního gangstera Al Capona. Kdo se ujme režie?

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Mafiánský thriller odhaluje režiséra.

Režisér Josh Trank se sice loni podepsal pod příšerný snímek Fantastic Four (od něhož se stihl i distancovat), ale jeho připravovaný film zní více než slibně. Tento talentovaný filmař totiž debutoval výborným sci-fi Chronicle, takže by byla škoda nedat mu ještě šanci. A právě tento film by mohl být Trankovým reparátem. Má název Fonzo a Trank si ho sám napíše i zrežíruje.

Tom Hardy si v životopisné kriminálce zahraje brutálního gangstera Al Capona. Kdo se ujme režie?
Zdroj: Lia Toby / WENN.com

Příběh se zaměří na legendárního a nelítostného gangstera Al Capona. Ten svého času ovládal podsvětí Chicaga a patřil vůbec k nejobávanějším gangsterům. Fonzo bude lemovat jeho cestu k moci, tvrdou vládu nad Chicagem až po uvěznění a mozek pomalu sžíraný demencí. Potenciál na dobrý film? Nepochybně. A nejlepší je, že hlavní roli si zahraje Tom Hardy. Ten si vybírá stále zajímavější a ambicióznější projekty. Nejblíže ho uvidíme ve válečném dramatu Christophera Nolana Dunkirk, v minisérii Taboo a teprve nedávno bylo oznámeno, že si zahraje legendu mezi badateli Ernesta Shackletona. Hardy je zkrátka na koni a dříve či později si dojde pro Oscara. Fonzo vznikne pod produkčním dohledem Addictive Pictures a osvědčeného Lawrence Bendera (Inglourious Basterds, Pulp Fiction). Dále budou na projekt dohlížet Russell Ackerman a John Schoenfelder (Tau). Fonzo je momentálně ve fázi předprodukce, na další detaily si tedy ještě počkáme.

Domů
Sdílet
Diskuse