Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2016 14:31
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Co chystá Margot Robbie? V thrilleru Beautiful Things bude chránit své dítě před neznámými útočníky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zajímavě znějící adaptace knihy Giny Phillips se dostane na plátna kin.

Margot Robbie má opravdu krásně nastartovanou kariéru. Nejblíže ji uvidíme v thrilleru Terminal po boku Simona Pegga (premiéra v roce 2017). Ale i její další kousek zní více než slibně. Thriller Beautiful Things vznikne podle románu Giny Phillips a poví nám příběh mladé Joan. Ta si se svým synem vyrazí na výlet do poloprázdné zoo. Pohodová atmosféra však nevydrží dlouho, protože se žena stane svědkem vraždy. Následující tři hodiny budou vyplněny smrtelným strachem, snahou ochránit své dítě a skrýt se před neznámými útočníky.

Co chystá Margot Robbie? V thrilleru Beautiful Things bude chránit své dítě před neznámými útočníky
Zdroj: Warner Bros.

To zní jako nástřel velmi dusného thrilleru, který by v talentovaných rukou mohl pořádně napnout divácké nervy. Samotná Robbie se svou společností LuckyChap Entertainment bude film spoluprodukovat. Pomocnou ruku podá Di Novi Pictures, o distribuci se zase postará Warner Bros. Další klíčové posty - režie či scénář - jsou momentálně ve fázi jednání.

Domů
Sdílet
Diskuse