Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2017 9:05
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Další stopka pro Kevina Spaceyho. Všechny jeho scény v hotové kriminálce Ridleyho Scotta budou vystřiženy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec obviněný ze sexuálního obtěžování přinutil studio Sony k neuvěřitelnému kroku.

Určitě je vám známo, že Ridley Scott nedávno dokončil svou kriminálku All the Money in the World. Ta by měla do kin zamířit 22. prosince tohoto roku. Jednu z hlavních rolí ve filmu hraje i Kevin Spacey. Ten je však obviněn ze sexuálního obtěžování a momentálně je pod silnou palbou kritiky ze všech stran. Netflix ho vykopl z House of Cards, osud samotného seriálu je nejistý a každému muselo být jasné, že Spaceyho kariéra do budoucna nevypadá zrovna nejlépe.

Studio Sony Pictures se však nyní rozhodlo pro bezprecedentní krok. Z hotového snímku All the Money in the World (k dispozici už máme i trailer) bude Kevin Spacey totiž bez milosti vystřižený. Na jeho místo v chystaných dotáčkách nastoupí Christopher Plummer. Sony tak následuje kolegy z Netflixu, kteří odmítli se Spaceym do budoucna další spolupráci a rozhodli se pozastavit premiéru snímku Gore, který Spacey produkoval a hrál v něm hlavní roli. O snímku se dozvíte více při prohlédnutí tohoto vlákna. Zdá se vám tento krok opodstatněný, nebo máte pocit, že tvůrci už zacházejí příliš daleko?

Domů
Sdílet
Diskuse