Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2017 19:23
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Herecké trio Christian Bale, Rosamund Pike a Ben Foster září v připravované westernovce Hostiles. Že by nás čekal druhý Revenant?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Napínavý trailer své diváky připravuje na opravdu kvalitní western.

Příběh Hostiles by nás měl zavést do roku 1892 a společně se v něm podíváme na legendárního armádního kapitána Josepha J. Blockera (Christian Bale). Kapitán jen s velkou nevolí a odporem nakonec souhlasí, že doprovodí umírajícího indiánského náčelníka (Wes Studi) zpět k jeho rodnému kmeni. Oba musí procestovat dlouhou a mimořádně náročnou cestu z izolované armádní základny v Novém Mexiku až k pastvinám ve státě Montana.

Na strastiplné pouti se setkají s mladou vdovou (Rosamund Pike), jejíž rodina byla vyvražděna. Navzdory svým rozdílům musí na této namáhavé cestě mnohokrát spojit své síly. O režii filmu se postaral Scott Cooper (Black Mass, Out of the Furnance, Crazy Heart) a kromě Balea, Studiho a Rosamund Pike si ve snímku zahrají i Adam Beach, Ben Foster, Jesse Plemons či Q'orianka Kilcher. 

Čeká nás podobný zážitek, jakého se nám dostalo při snímku Revenant? Hostiles započal svou pouť na Telluride Film Festival 2. září 2017 a nejblíže se bude promítat ve Velké Británii, a to už 29. prosince 2017. Přivítali byste tento western i u nás?

Domů
Sdílet
Diskuse