Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2017 17:07
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nejkrásnější a nejlepší muzikál roku 2017 natočil Hugh Jackman. Užijte si The Greatest Showman ve skvělém traileru podle skutečného příběhu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dočkáme se po La La Landu dalšího skvělého muzikálu? Ukázky nás o tom zatím přesvědčují poměrně solidně.

Muzikál The Greatest Showman má nepochybně potenciál stát se hitem zimní sezóny. Převypráví nám skutečný příběh P. T. Barnuma (Hugh Jackman), zakladatele největšího pojízdného cirkusu v USA. Ten to ale nebude mít jednoduché, protože narazí na nepochopení a odpor. Cestu za svým životním snem si však nenechá překazit. Kromě Jackmana uvidíme samy hvězdné tváře jako Zaca Efrona, Michelle Williams, Rebeccu Ferguson či Zendayu. O režii se postaral debutant Michael Gracey.

I druhá upoutávka láká na podmanivý vizuální zážitek se skvělou hudbou a tanečními čísly. To vše zabalené do pozoruhodného skutečného příběhu. Zatím vše vypadá výborně, doufejme, že tak dopadne i samotný film. Přesvědčíme se 25. prosince tohoto roku. Nalákal vás nový trailer do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse