Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 v 17:27
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Úžasňákovi se vrací! Sledujte vtipný trailer toužebně očekávané pixarovky, v níž vám své schopnosti předvede malý Jack Jack

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První oficiální trailer pro Úžasňákovi 2 konečně dorazil.

Dlouho očekávané pokračování kultovní pixarovky Úžasňákovi by mělo navazovat přímo na původní film. Doslova by se měla dvojka odehrávat jen pár vteřin po skončení jedničky. Úžasňákovi 2 by se také měli více zaměřit na postavu Helen Parr/Elastigirl (Holly Hunter). Ta bude údajně zažívat mnoho zajímavých dobrodružství a zachraňovat svět, zatímco její manžel Bob/Mr. Incredible (Craig T. Nelson) bude odsouzen sedět doma a hlídat malého Jack Jacka.

Rodinka také dostane nový dům, protože ten původní byl v první části zničen. Kromě výše jmenovaných opět uslyšíme hlasy Samuela L. Jacksona (Frozone), Sarah Vowell (Violet Parr) a přidá se i Huck Milner, který vystřídá Spencera Foxe v roli Dashe Parra. Na režisérskou židli se opět posadil Brad Bird. Americká premiéra se uskuteční 15. června 2018, v našich kinech bychom se jí měli dočkat 2. srpna 2018. Co říkáte na první trailer?

Úžasňákovi se vrací! Sledujte vtipný trailer toužebně očekávané pixarovky, v níž vám své schopnosti předvede malý Jack Jack
Zdroj: Disney/Pixar
Domů
Sdílet
Diskuse