Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2017 20:24
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nový film Quentina Tarantina, který nám povypráví příběh na pozadí brutálních vražd skupiny Charlese Mansona, už má datum premiéry

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Produkce začíná příští rok, kdy se však dočkáme samotného filmu?

Novinka Quentina Tarantina možná ještě nemá název, ale rozhodně už má datum premiéry. Poté, co se režisér rozhodl svěřit svůj film studiu Sony, bylo oznámeno, že v kinech se ho dočkáme 9. srpna 2019.

Devátý Tarantinův snímek nás zavede do roku 1969 a jeho hlavním hrdinou bude televizní herec, který by rád rozjel kariéru ve filmovém byznysu. Podobný cíl má i jeho nejlepší kámoš. Ten je zároveň kaskadérským dvojníkem hlavního hrdiny. Hrozná vražda Sharon Tate a dalších lidí, kterou nařídil psychopat Charles Manson, se odehrává na pozadí hlavního příběhu. Podle posledních zpráv by se snímek měl nejvíce blížit kultovní gangsterce Pulp Fiction.

Nový film Quentina Tarantina, který nám povypráví příběh na pozadí brutálních vražd skupiny Charlese Mansona, už má datum premiéry
Zdroj: Miramax

Tarantino plánuje začít natáčet příští rok. V kinech se tak popere o přízeň s chystanou disneyovkou Artemis Fowl (podle J. K. Rowling). Zatím se ale nezdá, že by si tyto dva projekty příliš konkurovaly, jelikož oba cílí na úplně jiný typ diváka. Kdo si však v nové tarantinovce zahraje? Zatím máme k dispozici pouze dohady. V roli Sharon Tate je favorizovaná Margot Robbie, ale kolem projektu se motají i taková zvučná jména jako Leonardo DiCaprio, Brad Pitt či Tom Cruise.

Domů
Sdílet
Diskuse