Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 v 20:38
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ellen Page žije v domácnosti s vyléčeným zombíkem, jehož ale společnost za jeho krvavé činy stále odsuzuje

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dokázali byste žít v jedné domácnosti s „ex-zombíkem“? Předsudky by snad byly na místě, no ne?

Netradiční námět hororové dramatu The Cured nás zavede do světa, ve kterém se podařilo vyrobit lék na krvelačnou zombie nákazu. Senan (Sam Keeley) je jedním z původně infikovaných zombíků a po vyléčení se nastěhuje do domu své ovdovělé švagrové (Ellen Page).

Naneštěstí si ale pamatuje všechny činy, které během nakažení vykonal. A společnost na ně také nezapomněla. Podaří se mu vyrovnat se svou temnou minulostí a dočká se odpuštění?

Scénář k filmu napsal a zároveň snímek zrežíroval David Freyne a mezi hereckými představiteli mimo Keeleyho a Page uvidíme i Toma Vaughana-Lawlor či Paulu Malcomson. Světová premiéra je plánována na 23. únor 2018.

Podle traileru se můžeme těšit na několik dramatických prvků, zabývající se vinou a svědomím jedné z hlavních postav, ale také se nám dostane i několik hororových scén. Zdá se totiž, že ve vyléčených zombících stále přetrvává něco zvráceného.


Domů
Sdílet
Diskuse