Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2018 v 10:04
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Stovky duchů se v hororu s oscarovou Helen Mirren snaží dostat do našeho světa. Winchester: Sídlo démonů láká na mrazivý zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Do českých kin snímek dorazí 1. března. Trailer rozhodně nevypadá špatně, co říkáte?

Mysteriózní horor Winchester: Sídlo démonů natočili bratři Sperigovi (Jigsaw) a hlavní postavou v něm bude podivínská Sarah Winchester (Helen Mirren). Ta se totiž proslavila stavbou podivného rozlehlého domu, kde se nacházely například četné slepé chodby či nikam nevedoucí schody. Proč tato záhadná žena dala téměř celý svůj majetek na zdánlivě nesmyslnou stavbu?

Podle jejích slov na daném pozemku sídlili duchové a jejím úkolem bylo udržet je navždy za dveřmi rozlehlého sídla. Příběh vychází ze skutečných událostí (Sarah Winchester opravdu existovala a v dotyčném domě se i dnes můžete projít). Kromě Helen Mirren se představí i Jason Clarke, Sarah Snook, Eamon Farren, Laura Brent a Tyler Coppin. Do českých kin snímek zamíří 1. března 2018. Dáte mu šanci?

Domů
Sdílet
Diskuse