Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2018 15:23
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ant-Man je gigantický a Wasp tančí ve vzduchu na vrhacích nožích. Debutový trailer pro Ant-Man 2 je plný skvostné akce

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Líbil se vám první díl? V tom případě byste měli dát šanci i dvojce.

Scott Lang alias Ant-Man (Paul Rudd) se po zážitcích z Captain America: Civil War snaží vyrovnat se svým životem, kloubícím povinnosti superhrdiny a otce malé dcery. A aby toho na Scotta nebylo málo, pronásledují ho jednotky FBI.

Na scéně se však zanedlouho znovu objevuje Hank Pym (Michael Douglas) a jeho dcera Hope Van Dyne (Evangeline Lilly). Ta v druhé části získá speciální kostým, díky němuž bude moci bojovat po boku samotného Ant-Mana. A debutový trailer nám napovídá, že jí to skutečně jde. Je více než pravděpodobné, že události z Ant-Man and the Wasp budou přímo předcházet očekávanému Infinity War.

O režii filmu se postaral Peyton Reed (Ant-Man či komedie Yes Man) a ve snímku uvidíme herce jako Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Hannah-John Kamen, Lawrence Fishburne, Walton Goggins či Michael Peña. Premiéry druhé části Ant-Mana se dočkáme 6. července 2018. Jak se vám zamlouvá první trailer?

Domů
Sdílet
Diskuse