Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 18:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Clint Eastwood se vrací před kamery! Stane se nejstarším drogovým překupníkem na světě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Eastwoodovi pomalu ale jistě táhne na 90 a zatím se tedy vůbec nezdá, že by plánoval jít do důchodu.

Oceňovaný režisér a talentovaný herec Clint Eastwood je v Hollywoodu velkým pojmem. Navzdory Eastwoodovu vysokému věku (brzy oslaví 88 let) se do kin za několik týdnů dostane jeho očekávaná novinka The 15:17 to Paris. Každou chvíli by se ale mohl podepsat pod režii dalšího hitu. Poruší však také svůj slib o ukončení herecké kariéry? Podle všeho ano.

A popravdě, tato role bude pro něj přímo stvořená. Děj dramatu podle skutečného příběhu s názvem The Mule bude totiž sledovat příběh 90letého drogového obchodníka Lea Sharpa, považovaného za nejstaršího překupníka s drogami na světě.

V roce 2011 však Sharpovy nelegální aktivity po zákroku protidrogové jednotky DEA dostávají ráznou stopku. Naštěstí pro něj však dokázal jeho právník po třech odpykaných letech soud přesvědčit, že Sharpova pokročilá demence mu způsobuje ve vězení velké problémy, a tak se údajně nejstarší drogový obchodník dostává na svobodu.

O tři roky nato nakonec umírá. Vzhledem k Eastwoodovým předešlé projektům nemáme nejmenší důvod se domnívat, že by nás svým připravovaným snímkem mohl v jakémkoliv ohledu zklamat. Vidíte to podobně i vy?


Clint Eastwood se vrací před kamery! Stane se nejstarším drogovým překupníkem na světě
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse