Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 2:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Chewbacca, Millenium Falcon a mrazivý vizuál Star Wars. Legenda jménem Han Solo ožívá v prvním traileru očekávaného prequelu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po ukrutně dlouhé době a fiasku s odstoupením režisérského dua se k nám konečně dostal první trailer.

O připravovaném spin-offu ze života známého pašeráka s názvem Solo: A Star Wars Story jsme toho dosud nevěděli příliš mnoho, ale i o ty nejmenší drobnosti jsme se s vámi pokaždé podělili. S příchodem prvního teaseru se nám ale konečně otevírají nové obzory.

Jak jistě víte, tohoto filmu se bojíme jako čert kříže a je pravděpodobné, že (minimálně, co se tržeb týče), dopadne velmi špatně. Samozřejmě, bojíme se i kvality, protože snímek měl velké problémy v předprodukci, během samotného natáčení, kdy odešli režiséři Phil Lord a Chris Miller (a také se mluvilo o tom, že Alden Ehrenreich je herecké poleno), ale také v postprodukci, kdy se náramně stříhalo a přetáčelo.

Nicméně, Ron Howard zřejmě dokázal dát ten film nějak dohromady. Alespoň tak to vypadá z prvních uvolněných záběrů, které lákají na pestré Star Wars s mnoha zajímavými lokacemi a snad i nezapomenutelnými scénami (viz souboj s bounty hunterem).

Spolu s Han Solem se nalodíme na legendární loď Millennium Falcon a prostřednictvím série odvážných dobrodružství budeme sledovat temné a nebezpečné kriminální podsvětí. Během nich Solo potká svého budoucího věrného parťáka Chewbaccu a pozná se i s notorickým podfukářem Landou Calrissianem.

Role Han Sola se ujme Alden Ehrenreich (Hail, Caesar) a postavu Chewbaccy si zahraje Joonas Suotamo (Star Wars: Force Awakens). Na scéně se ale objeví i populární tváře jako Woody Harrelson (Zombieland) s postavou Hanova mentora Becketta, Emilia Clarke (Game of Thrones) jako záhadná Qi'Ra, Donald Glover (Atlanta) alias Lando Calrissian či Paul Bettany (Avengers) v zatím blíže neurčené roli. Čeští diváci se premiéry dočkají 24. května 2018. Co říkáte na debutový trailer? Jaké jsou vaše prvotní dojmy?

Chewbacca, Millenium Falcon a mrazivý vizuál Star Wars. Legenda jménem Han Solo ožívá v prvním traileru očekávaného prequelu
Zdroj: Disney
Domů
Sdílet
Diskuse