Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2018 23:36
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tvůrci Game of Thrones napíší úplně novou sérii Star Wars filmů!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V Disney se duplo na plyn, vykročili však správným směrem?

Hlavní dvojice tvůrců v současné době snad nejpopulárnějšího seriálu Game of Thrones bude stát za další sérií filmů z univerza Hvězdných válek (netýkající se Johnsonovy nové trilogie). David Benioff a D. B. Weiss budou v nové epické sáze zastávat pozice producentů a scenáristů. Zatím sice ani v nejmenším netušíme, na jaké příběhy se připravovaná série zaměří, ale pevně doufáme, že bude stát za to.

Prezidentka společnosti Lucasfilm Kathleen Kennedy si Davida a Dana váží jak vynikajících vypravěčů a věří, že jejich přístup k materiálu dodá Star Wars dosud nepoznané rozměry. Davida s Danem jejich odpovědná pozice mírně znervózňuje, ale také nad celým projektem vyjadřují nadšení.

„V létě roku 1977 jsme cestovali do velmi vzdálené galaxie a od té doby jsme o ní nepřestali snít. Touto příležitostí jsme opravdu poctěni, i když z odpovědnosti pociťujeme mírnou nervozitu, zároveň se nemůžeme dočkat, až se celý projekt rozběhne, a to po ukončení prací na poslední sérii Game of Thrones,“ prohlásili společně.

Těší vás zapojení showrunnerů Her o trůny? Jaké úžasné příběhy nám podle vašeho názoru přinesou?

Domů
Sdílet
Diskuse