Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2018 21:38
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Sledujte jen televizi, spalte všechny knihy a učte se falešné dějiny. HBO přichází s působivým sci-fi a skvělými herci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Krom originálního příběhu se můžeme těšit i na charismatického Michaela B. Jordana.

Spolu s HBO se tentokrát podíváme do zvrácené budoucnosti, kde lidské životy dokonale ovládly technologie. Knihy představují nelegální zboží a k jejich odstranění jsou zaměstnáváni takzvaní „požárníci“. Montag (Michael B. Jordan) má svou práci rád a nikdy neuvažoval nad tím, že by s ní z jakéhokoliv důvodu sekl.

Jeho nová sousedka Clarissa (Sofia Boutella) mu ale povypráví o minulosti, která v hlavní postavě vzbudí zájem po knihách. Jeho „malé“ tajemství se však dostane mezi lidi a Montag se proto ocitá v nebezpečí.

Režie sci-fi románu Raye Bradburyho Fahrenheit 451 připadla Raminu Bahranimu (99 Homes). V hlavních rolích uvidíme Michaela B. Jordana, známého zejména z boxerské dramatu Creed či Black Panthera, Michaela Shannona (The Shape of Water) a Sofii Boutellu (Mumie).

Dále ve snímku počítáme s herci jako Laura Harrier (Spider-Man: Homecoming), Keir Dullea, Martin Donovan, Grace Lynn Kung či Jane Moffatt. Snímek se do vysílání HBO dostane v květnu roku 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse