Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2018 13:46
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Brad Pitt se přidává k Leonardu DiCapriovi v Tarantinově novém filmu. Známe název a víme, o čem bude

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Filme ponese název Once Upon a Time in Hollywood. Že by narážka na Sergia Leoneho?

A je to tady! Herecké obsazení blížícího se filmu od Quentina Tarantina nabírá na obrátkách. Po potvrzeném obsazení Leonarda DiCapria se dočkáme i jedné z největších hollywoodských hvězd, Brada Pitta. Sony Pictures nedávno ohlásili i oficiální název filmu. Jak se tedy bude jmenovat nejnovější Tarantinovka a o čem snímek vlastně bude?

Vzhledem k místu, kde se bude příběh odehrávat, zní název snímku Once Upon a Time in Hollywood.

Sony jen před několika hodinami vydalo prohlášení, které znělo: „Tarantino děj filmu popisuje jako příběh odehrávající se v Los Angeles v roce 1969, na pozadí hollywoodských hippies. Hlavními postavami jsou Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bývalá hvězda westernového seriálu a jeho starý kamarád, kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt).

 

Oba mají problém se v Hollywoodu prosadit. Rick má však velmi slavnou sousedku... Sharon Tate, manželku režiséra Romana Polanského.“

Brad Pitt se přidává k Leonardu DiCapriovi v Tarantinově novém filmu. Známe název a víme, o čem bude
Zdroj: Weinstein Company

Médii už dříve proběhla zpráva, že ve filmu s názvem Once Upon a Time in Hollywood by se měl objevit i Tom Cruise, Sony však zatím nic takového nepotvrdilo. 

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti 11. března 2024 15:42

Nejčastěji skloňovaným jménem však byla Margot Robbie, která by si podle všeho mohla střihnout postavu Sharon Tate. Cruise měl údajně hrát postavu prokurátora, a Tarantino prý napsal i postavu přímo na míru Al Pacinovi. 

Pro DiCapria i Pitta to bude v pořadí druhá spolupráce s momentálně jedním z nejlepších režisérů současnosti. DiCapria jsme mohli vidět ve fantastickém Nespoutaném Djangovi, kde si za roli ďábelského Calvina Candieho vysloužil nominaci na Oscara. Pitt naopak ztvárnil sympatického poručíka jménem Aldo Raine v mistrovských Hanebných panchartech.

Brad Pitt se přidává k Leonardu DiCapriovi v Tarantinově novém filmu. Známe název a víme, o čem bude
Zdroj: Weinstein Company

DiCaprio je, co se volby filmových rolí týká, více než vybíravý, protože jeho poslední rolí byl Hugh Glass v Revenantovi, který mu vynesl jeho první sošku Oscara. Naopak, Pitt jen nedávno skončil s natáčením sci-fi od Jamese Graye, Ad Astra, a pravděpodobně obnoví spolupráci i s Davidem Fincherem (Fight Club, Zodiac) při sequelu World War Z 2. 

Once Upon a Time in Hollywood bude pro Tarantina jeho prvním filmem bez nechvalně známého Harveyho Weinsteina. Po provalení Weinsteinova skandálu se Quentin rozhodl zrušit se společností smlouvu, což bylo rozhodně správným krokem, jelikož Weinstein Company nedávno ohlásili bankrot. Once Upon a Time in Hollywood tak vzniká pod střechou Sony Pictures.

Brad Pitt se přidává k Leonardu DiCapriovi v Tarantinově novém filmu. Známe název a víme, o čem bude
Zdroj: Miramax
 

Úspěšný filmový tvůrce prozradil, že na scénáři pracoval 5 let, čili zhruba od premiéry Djanga. K městu Los Angeles má Tarantino hluboký vztah, protože v něm žije téměř celý život. „Jsem velmi šťastný, že mohu vyprávět příběh LA a Hollywoodu, které již dávno neexistují.“ Dále dodává: „Nemohu být spokojenější s dynamickým duem DiCaprio-Pitt jako Rick a Cliff.“ 

Once Upon a Time in Hollywood dorazí do kin 9. srpna 2019. Tak co, těšíte se na další dávku šílené zábavy?

Domů
Sdílet
Diskuse