Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2018 1:05
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dorazily lákavé obrázky z 2. série Westworldu, potvrzené informace o nových a vracejících se postavách a také název samurajského světa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO právě odkrylo mnoho informací o 2. sezóně Westworldu.

HBO uvolnilo množství nových informací a obrázků z 2. série Westworld. Nacházejí se zde i menší spoilery či novinky, které byste raději chtěli zjistit až při sledování nových dílů, takže čtěte opatrně.

Jimmi Simpson se vrací jako mladý William/Man in Black! Na obrázcích není, ale je tedy jisté, že se dočkáme dalších flashbacků. Dozvíme se tak více informací o jeho životě a o tom, jak se vypracoval do pozice, kdy mohl odkoupit podstatnou část Delos (společnost stojící za světem androidů).

Horší zpráva, zapomenout můžeme na Anthonyho Hopkinse jako doktora Forda. Ale Forda uvidíme ve flashbacích z jeho mládí. A další ale... Hopkins omlazený digitálními triky nebude. Zahraje si ho jiný herec. Ten nejlepší tak Westworld (možná) opustil už po první sérii, takže se přes to nějak musíme přenést.

Zatímco budeme sledovat příběh Williama a jeho charakterovou změnu, jeho současné já dostane novou misi. Tajemství labyrintu nebylo určeno jemu, ale to neznamená, že ho vzpoura androidů nechává chladným.

Potvrzené máme i návraty dvou dalších postav. Pokud se nechcete připravit o překvapení, následující dva odstavce vynechte.

SPOILER: Elsie Hughes (Shannon Woodward) a šéf bezpečnosti Ashley Stubbs (Luke Hemsworth) jsou naživu a v problémech.

Esli na konci první série zmizela, no a Ashley, který ji šel hledat, skončil v zajetí jakéhosi kmene domorodců. Doufali jsme, že oba přežili, ale prozradit nám to takto levně HBO skutečně nemuselo. Konec spoileru.

A co ti bílí roboti teasovaní v záběrech pro 2. sérii? Jde o součást tajného projektu Delos. Už v pilotu nám bylo řečeno, že zatímco je park pro jejich hosty jednou věcí, pro akcionáře a tvůrce znamená něco úplně jiného. A právě tato tajemství by postupně měla vyplavat na povrch.

První část 2. série dorazí na HBO už 22. dubna.

PS: Ve finále jsme měli možnost vidět náznaky dalšího světa. SW nezničilo Samurai World, ale Shogun World. Princip ale zůstává stejný. Potvrzeno máme i to, že se podíváme mimo park a Delos, takže možná i do jiných parků či reálného okolního světa.

Domů
Sdílet
Diskuse