Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2018 23:17
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Pan Úžasňák dohlíží na své děti, ale rodičovské povinnosti mu přerůstají přes hlavu. Úžasňákovi 2 baví další ukázkou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávané pokračování si v kinech užijeme toto léto. Těšíte se?

Oblíbená rodina superhrdinů se vrací v dlouho očekávaném pokračování Úžasňákovi 2. Tentokrát nám Disney dopřálo krátkou televizní ukázku, ve které se přesvědčíme, že vychovávat děti o samotě je pořádná dřina. A to i když jste superhrdina. Přesně o tom se totiž na vlastní kůži přesvědčí Bob / Pan Úžasňák (Craig T. Nelson).

Jeho manželka Helen/Elastička (Holly Hunter) zatím zachraňuje svět. U malého Jack-Jacka se navíc začnou projevovat superschopnosti, čímž to Bobovi ještě více zkomplikuje. Na pozadí těchto událostí se však vynoří nový zloduch, kterého bude třeba porazit.

Kromě zmíněných herců uslyšíme i Samuela L. Jacksona, Boba Odenkirka, Catherine Keener, Jonathana Bankse, Sophii Bush či Isabellu Rossellini. Natáčí režisér jednotky, Brad Bird. Do českých kin snímek zamíří 2. srpna 2018. Trumfne podle vás první díl?

Domů
Sdílet
Diskuse