Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2018 18:04
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Staňte se svědky první Očisty v historii! V hororu The First Purge se rozpoutá krvavá anarchie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Prequelový příběh k úspěšné hororové sérii dorazil s prvním trailerem. Zajdete do kina?

Kladli jste si někdy otázku, jak asi vypadala první Očista? Prequel k známé hororové sérii vám to teď ukáže. Noví Otcové Zakladatelé se rozhodnou radikálním způsobem zatočit s kriminalitou pomocí šíleného sociologického testu – lidem dají 12 hodin, během kterých mohou páchat jakékoli zločiny.

Kromě nadšených souhlasných hlasů si však tento návrh najde i mnoho odpůrců. Vláda USA však už rozhodla, padá tma a ulice se noří do chaosu první Očisty.

Snímek The First Purge natočil Gerard McMurray a v hlavních rolích se představí Y'Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Marisa Tomei a Luna Lauren Velez. O scénář se postaral James DeMonaco, režisér prvních tří dílů (The Purge, The Purge: Anarchy, The Purge: Election Year).

Zdá se, že i The First Purge bude pokračovat v trendu, který přinesly předchozí filmy. Jejich fanoušci zřejmě budou spokojeni i tentokrát. Do českých kin dorazí The First Purge 5. července 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse