Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2018 20:34
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Po zuby ozbrojení bojovníci a krásné androidky. James Franco se v akcí nadupaném sci-fi pokouší o svého Mad Maxe

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložit Uložené

Postapokalyptický thriller Future World dorazí koncem příštího měsíce. Dáte mu šanci?

Po chválené životopisné komedii The Disaster Artist se James Franco vrhne do pustin postapokalyptického pekla. Jeho sci-fi thriller Future World se odehrává v pustinách kdysi známého světa a sleduje příběh chlapce, který hledá mýtický lék na záchranu své umírající matky.

Na své pouti však zkříží cestu válečnému bojovníkovi (Franco) a jeho androidce Ash (Suki Waterhouse). Franco si ve filmu také zahraje a dohlíží i jako režisér (spolu s Brucem Thierry Cheungem).

Kromě něj uvidíme i Lucy Liu a Millu Jovovich. Future World bude mít premiéru ve vybraných amerických kinech a zároveň prostřednictvím VOD, a to 25. května 2018.

Podle traileru se zdá, že nám chce Franco dodat svou postapokalyptickou odpověď na Mad Max: Fury Road. Zatím nám pecku George Millera až nezdravě připomíná. Doufejme, že nepůjde o obyčejnou kopírku, ale snímek se představí i vlastními originálními nápady. Co říkáte na ukázku?

Domů
Sdílet
Diskuse