Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2018 20:36
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Drsný policista Jim Carrey pátrá v temném thrilleru po brutálním vrahovi. Je jím úspěšný autor kriminálních románů?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lákavý thriller Dark Crimes dorazil s oficiální ukázkou. Tato role Carreymu celkem sedí, co říkáte?

Jima Carreyho si pamatujeme zejména z bláznivých komedií jako Maska či Ace Ventura. Od té doby však již uběhlo mnoho let a Carrey nám dokázal, že dokáže zaujmout i ve vážnějších dramatických rolích.

Do druhé kategorie bude patřit i temný thriller Dark Crimes, kde si Carrey zahraje policejního vyšetřovatele Tadeka, který najde podezřelé podobnosti mezi nevyřešenými vraždami a kriminálním románem od Krystova Kozlowia (Marton Csokas).

Je však spisovatel skutečně vrahem? Tadek začíná své pátrání a noří se stále hlouběji do podsvětí plného sexu, lží a korupce.

Kromě Carreyho a Csokase uvidíme i Charlotte Gainsbourg, Kati Outinen, Vlada Ivanova či Roberta Wieckiewicza. Režíruje Alexandros Avranas.

Snímek vznikl v americko-polské koprodukci a premiéru si odbyl na festivalu ve Varšavě v roce 2016. Do amerických kin se však dostane až 11. května 2018. A podle traileru se zdá, že nás čeká pořádně atmosférická kriminálka.

Domů
Sdílet
Diskuse