Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2018 15:53
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pokud nejste vegetariáni, budete uloveni a zkonzumováni. V hororové novince se lidského masa chladnokrevní kanibalové vůbec neštítí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kanibalismus je pro hororový žánr skutečně výživným tématem.

Pokud jste o tomto podle upoutávky značně nechutném hororu dosud neslyšeli, nedivíme se vám. Snímek se sice natáčí od roku 2013 (pravděpodobně štáb sháněl lidi, kteří se ochotně nechají sežrat), ale velký rozruch kolem něj právě nikdy nebyl. Proces výroby hororu The Farm je ale zdá se u konce, a my se tak můžeme podívat na první mimořádně znepokojující upoutávku.

 

Pokud patříte k milovníkům masa, možná vás za krátkou chvíli přejde chuť.

Z traileru můžeme vyčíst, že příběh hororového The Farm se zaměří na cestující mladý pár, který se pro načerpání nových sil zastaví v místní restauraci, kde si objednají hamburger plný masa.

To se ale nelíbí šílené partičce lidí v maskách zvířat, která se masožravcům rozhodne pomstít. Výsledkem je věznění v klecích, zavraždění, následně rozřezání, zpracování a konzumace. Mňam, no ne?

Za režií The Farm stojí Hans Stjernswärd a ve snímku se představí herci jako Nora Yessayan, Alec Gaylord, Kelly Mis či Ken Volok. Datum premiéry je dosud neznámé, ale předběžně se odhaduje, že snímek spatří světlo světa ještě tento rok. Těšíte se?


Domů
Sdílet
Diskuse